Sanji-kun wrote:
- Spoiler: Show
Εγώ τον Buggy σαν καρικατουρίστικη φιγούρα τον συμπαθώ πολύ, έχει γέλιο και πλάκα, συν ότι μου αρέσει πολύ η εμφάνιση του. Ξέρω ότι και ο Oda σε συνέντευξη που έχει δώσει, έχει πει ότι αν θα ήθελε να βρίσκεται σε κάποιο άλλο πλήρωμα πέρα του Luffy θα προτιμούσε του Buggy γιατί κάνουν πολλά γλέντια και λοιπά. Ωστόσο, αν είναι να τον κρίνω σαν δυνατό πειρατή, εε τι να κάνουμε, στο κομμάτι που βρισκόμαστε, στο Nέο Κόσμο, δεν πιάνει μία. Σε άλλες θάλασσες μπορεί... , πιο πολύ ο Buggy είναι αυτό που δεν μπορεί να είναι ο Usopp, δηλαδή "Captain Usopp" (O παραλληλισμός Usopp και Buggy έχει να κάνει με το ότι είναι και οι δύο χέστες. Μπορεί όχι το ίδιο, αλλά στη Μεγάλη Μάχη το χέσιμο που θα έτρωγε ο Usopp το αντικατέστησε πλήρως ο Buggy!) !
Δεν είπα ότι όλα αυτά ισχύουν, το Ναυτικό τα πιστεύει και οι πειρατές του Buggy και αυτοί ήταν που του έδωσαν τον τίτλο "Θρύλος".Όλα αυτά που λες είναι αλήθεια όμως το Ναυτικό δεν τα γνωρίζει.Το Ναυτικό ξέρει πως συμμάχησε με το Luffy και προκάλεσε τη μεγαλύτερη απόδραση στην καλύτερη φυλακή του κόσμου με 241 δραπέτες, ήταν στο πλήρωμα του Βασιλιά των Πειρατών και στο μυαλό τους βάζουν πως ήταν δυνατός και στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους του πληρώματος, ήταν μαθητευόμενος όπως και ο Shanks και αυτό τον βάζει να έχει σύμμαχο και όχι μόνο, αδερφικό φίλο έναν από τους τέσσερις δυνατότερους στον κόσμο.