Πέφτει η νύχτα στο New World!

Παιχνίδια με ποστ για να περνάει η ώρα.
User avatar
Elean's Taro
Chopper
Posts: 12
Joined: 19/05/13, 20:19
Gender: Male
Location: elean's panties
Contact:

Πέφτει η νύχτα στο New World!

Postby Elean's Taro » 06/06/13, 17:00

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ!


Αυτό είναι το τόπικ του παιχνιδιού. Επιλέξαμε να το κάνουμε σε νέο τόπικ για να αποφευχθεί η σύγχυση και το σπαμ. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, μπορεί να συγχωνευτεί με το άλλο τόπικ. Σε αυτό το τόπικ θα γράφετε μονάχα τα roleplays σας και τίποτε παραπάνω! Πριν το παιχνίδι, αλλά και κατά την διάρκεια του, οτιδήποτε σχόλιο ή απορία έχετε, θα την γράφετε εδώ! (για 'σένα το λέω σπαμμεργιοστη!)

Ρόλοι:
2 Δολοφόνοι: Γνωρίζονται μεταξύ τους. Κατά την "νύχτα" αποφασίζουν ποιο άτομο θα σκοτώσουν!
Σπιούνος: Γνωρίζει εξ αρχής τον έναν από τους δολοφόνους δολοφόνους και σκοπός του είναι πλαγίως να στρέψει τους πολίτες στο σωστό άτομο.
Πόρνη: Κάθε βράδυ, περνάει μια κολασμένη νύχτα με ένα άτομο της επιλογής της το οποίο το ανακοινώνει μέσω πμ στους αφηγητές! Οι αφηγητές ανακοινώνουν την επόμενη μέρα ποιο είναι αυτό το άτομο. Το άτομο από την ηδονή την μέρα δεν μπορεί να μιλήσει, συνεπώς και να ψηφίσει και η πόρνη δεν μπορεί να πηγαίνει με τον ίδιο παίχτη! Η Πόρνη νικάει με τους δολοφόνους... Παρόλα αυτά δεν τους ξέρει, ούτε αυτοί την ξέρουν!
Πολίτες: Σκοπός τους είναι να επιβιώσουν και να βρουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους δολοφόνους! Δεν πρέπει να αφήνουν ούτε μια κουβέντα να πάει χαμένη γιατί μπορεί να οδηγήσει στους δολοφόνους!

Κανόνες:
*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ!
*Όλα τα άτομα, θα λάβουν πμ με τον ρόλο τους.
*Παίξτε δίκαια. Μην κοιτάτε για παράδειγμα τα μέλη που είναι μέσα και τι κάνουν. Κανόνας ηθικής ftw!
*Κατά την διάρκεια της μέρας μιλήστε όλοι τουλάχιστον μια φορά προσαρμόζοντας τα λεγόμενα σας στον χαρακτήρα του ήρωα που επιλέξατε!
*Όταν κάνετε roleplay(rp), παρακαλώ πάνω πάνω να γράφετε με μπλε τον ήρωα σας, από κάτω να τοποθετείτε μια εικόνα του και στην συνέχεια το rp σας
*Πράγματα που σκέφτεται ο ήρωα σας μπορείτε να τα εκφράσετε μέσα σε πλάγια γραφή.
*Το άτομο που θέλετε να κατηγορήσετε να το γράφετε με κόκκινο, αν υποπτεύεστε κάποιον με πορτοκαλί, αν θέλετε να αναφερθείτε σε ένα άτομο φιλικό-που δεν θεωρείτε ύποπτο, με πράσινο και τέλος αν θέλετε να κάνετε αναφορά σε νεκρό παίχτη μπορείτε να επιλέξετε ένα ουδέτερο χρώμα πχ γκρι .
* Επίσης όταν αναφέρεστε σε ένα άτομο, παρακαλώ, να βάζετε σε παρένθεση και το username του. ΠΧ Captain Buggy (epsilon)
*Όταν ένα άτομο δεν γράψει για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, τότε αυτοκτονεί (εκτός αν υπάρχει πρόβλημα, που μπορεί να το πει σε εμένα ή στην ελεαν)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με το που ποστάρει η ελεαν το ιστορικό πλαίσιο στο συγκεκριμένο τόπικ, θα ακολουθήσει ένα τυπικό rp από μένα, για να μπείτε στο κλίμα.

Την πρώτη μέρα, ο κάθε χαρακτήρας θα μας συστηθεί με τον τρόπο του μέσα από ένα rp! Θα ακολουθήσουν επιπλέον ανακοινώσεις. Μέχρι τότε... ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΕΝΤ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ. (και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού σχόλια και ερωτήσεις άσχετα με το roleplay θα γίνονται στο άλλο τόπικ) ΦΙΛΑΚΙΑ


Image
User avatar
elean
Brook
Posts: 163
Joined: 13/05/12, 00:10
Gender: Female

Re: Πέφτει η νύχτα στο New World!

Postby elean » 07/06/13, 14:10

Image

Νησί Mikonoshu, Κατοικία του Luffy:
Η Mikonoshu είναι το πιο όμορφο νησί στον Νέο Κόσμο. Όμορφες παραλίες, κέντρα αναψυχής (ή αλλιώς club), ωραίος κόσμος, κυρίως ο γυναικείος πληθυσμός κι άλλα πολλά. Το νησί αυτό ήταν υπό την κυριαρχία ενός πολύ δυνατού Yonko, του Γαλάτη-sama. Ο Monkey D. Luffy δεν μπόρεσε φυσικά να αντισταθεί στην ομορφιά αυτού του νησιού και έτσι αφού νίκησε τον Γαλάτη-sama το κατέλαβε. Οι κάτοικοι του νησιού τον δέχτηκαν με απερίγραπτη συγκίνηση καθώς ήταν τιμή για την Mikonoshu να την κυριαρχεί ο Βασιλιάς των Πειρατών. Άσε που ο Γαλάτης-sama είχε αρχίσει να τα χάνει τον τελευταίο καιρό. Έτσι, η Mikonoshu έγινε το ιδιωτικό νησί του Βασιλιά των Πειρατών.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Βρισκόμαστε στην μεγάλη εποχή των πειρατών. Ο Monkey D. Luffy αφού τέλειωσε το ταξίδι του πολεμώντας με επτακοσιαπενηνταδυοτρισεκατομμυριαοχτακοσιαενενηνταεναεκατομμυριαεπτακοσιαεβδομηνταεκατομμυρια αντιπάλους, αντιμετωπίζοντας θαλάσσια τέρατα, δράκους, γοργόνες, τρολλ, και τα λοιπά, κατάφερε να βρει τον θρυλικό θησαυρό που άφησε ο Gol D. Roger στο Raftel και ήταν ο λόγος που ξεχύθηκαν όλοι οι πειρατές στις θάλασσες για να τον ψάξουν, το ONE PIECE.

Και έτσι έγινε ο Βασιλιάς των Πειρατών, αφού παντρεύτηκε την Boa Hancock.

Image

Όμως ο Luffy, μετά το μήνα του μέλιτος στην Disneyland, πήρε μια μεγάλη απόφαση που θα ανατρέψει κι πάλι τις ισορροπίες του κόσμου:

- Είμαι ο Monkey D. Luffy o άνθρωπος που έγινε ο Βασιλιάς των Πειρατών !

Image

Και θα είμαι ακόμα και αν δεν έχω το One Piece. Τι μυρίζει έτσι; Δεν θέλω το One Piece ούτε το χρειάζομαι. Καλώ όλο τον κόσμο, πειρατές, shichibukai, το ναυτικό ακόμη και την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Όποιος θέλει να αποκτήσει το One Piece ας έρθει στον Νέο Κόσμο να μου αποδείξει αν το αξίζει πραγματικά, αν είναι πραγματικά δυνατός για να το έχει. Οοοοοοοοο κρέας είναι αυτό; Όι Sanji περίμενεεεεεεε.
Γκάτσα....

Ακούγεται ένα τύμπανο, και μια γλυκιά φωνή: "Χριστούγεννα, χριστούγεννα, γεννιέται ο Χριστός, η ελπίδα, το φως!" Ήταν το νέο μέλος του πληρώματος, το παιδί που έφαγε το Φρύδι-Φρύδι no Mi! Ο Μικρός Σαντικάι, Η λατρεία του Luffy και το δεξί του χέρι!

Εμφανίζεται η Boa, η σύζυγος του Luffy, και sexy Νοικοκυρά!

Image

Boa: Αγάπη μου, άσε το κρέας, έχεις και την πίεση σου. Σου έχω φακές στο τραπέζι! Και άντε τελείωνε με τα Ντεν Ντεν Μούσια, σε λίγο αρχίζει το "Sex and the City"!"


Έτσι τέλειωσε η ομιλία του Luffy που αναμεταδόθηκε μέσω Den Den Mushi σε κάθε γωνιά της γης.
Και όμως η χρυσή εποχή των πειρατών δεν είχε τελειώσει. Αυτός ήταν και ο σκοπός του Luffy. Απέκτησε τα πάντα σε αυτό τον κόσμο. Φήμη, δύναμη, δόξα, πλούτη. Ωστόσο, το μόνο που ήθελε ήταν να έχει την απόλυτη ελευθερία στις θάλασσες μαζί με τους συντρόφους του. Όλο αυτό το έβλεπε σαν μια περιπέτεια που έπρεπε να ακολουθήσει. Ο καθένας, λοιπόν, έχοντας τους δικούς του λόγους, τα δικά του όνειρα, τους δικούς του σκοπούς ξεκίνησε το μεγάλο αυτό ταξίδι αποδέχοντας την πρόσκληση του Βασιλιά των Πειρατών.


-------------------------------------- ΠΛΗΡΩΜΑ LUFFY -----------------------------------

Usopp: Περίμενε Luffy ποιος σου είπε ότι μπορείς να αποφασίζεις μόνος σου;
Nami: Έχει δίκιο ο Usopp. Luffy δεν μπορείς έτσι απλά να χαρίσεις το One Piece.
Luffy: Μα δεν το χαρίζω. Θα το δώσω απλά στον πιο δυνατό.
Usopp: Και πάλι Luffy, αυτό που θέλω να πω είναι....
Luffy: Ussoooooopp! αν θες το One Piece τότε είσαι ελεύθερος να δείξεις την δύναμη σου και να το αποκτήσεις!
Usopp: .....
Nami: Χμμμ.
Zoro : :bored:
Brook: Yohohoho

-------------------------------------------------------------------------------------------------

USOPP

Image


Όχι δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Θα είναι σαν να πηγαίνω κόντρα με όλο μου το πλήρωμα. Όχι θα ήταν προδοσία, εξάλλου δεν είμαι τόσο δυνατός. Όχι δεν μπορώ να το κάνω!
Εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Ξέρω όμως, κάποιον που μπορεί...

Το όνομα μου είναι...


Image

S O G E K I N G

ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ: Show


NAMI

Image

Αυτός ο Luffy.. Μια ζωή αποφάσεις μονός του παίρνει. Δεν μπορούμε έτσι απλά να δώσουμε το One Piece. Μμμμ.. πρέπει κάτι να κάνω.
Χμμμ
(κοιτάει από δω κοιτάει από 'κεί)
Αυτό είναι! (Στόχος lock-on)


Nami: Sanji-kun..
Sanji: Ναι Nami-swan
Nami: Sanji-kun εσύ που είσαι τόσο δυνατός γιατί δεν προσπαθείς να αποκτήσεις το One Piece;
Sanji: Το Οne Piece; Εμμ.. δεν ενδιαφέρομαι πραγματικά για το One piece, Nami-san.
Nami: Τότε τι λες να συμμαχήσουμε μαζί ώστε να μπορέσουμε να νικήσουμε Sanji-Kun;
Sanji: Δεν ξέρω Nami-san. Εξάλλου ο Luffy..
Nami: Εε Sanji-kun. Αν με βοηθήσεις... Εγώ..... θα σου δώσω ως δώρο...

Image

Τ-Ο Κ-Ο-Ρ-Μ-Ι Μ-Ο-Υ


Image

Θα το πάρω ως ναι. Για αυτό Sanji-kun εγώ θα ετοιμάσω ένα σχέδιο για να μπορέσουμε να νικήσουμε τους υπόλοιπους αντιπάλους. Όσο για τον Luffy μην ανησυχείς είμαι σίγουρη πως δεν θα διαφωνήσει.

(Zoro μπαίνει στην σκηνή)

Zoro: Όι love-cooky έχει τίποτα να φάμε;
Sanji έτοιμος να πει βαριές κουβέντες)
Nami: Περίμενε λίγο Sanji.
Εεε Zoro έμαθες ποιος έρχεται;
Zoro: Eε;;
Nami: Άκουσα πως θα έρθει ένας πολύ δυνατός Samurai.
Zoro: Samurai; Εσύ Brook άκουσες τίποτα;

(μόλις μπήκε κι ο Brook)

Brook: Μα σε ποιον αναφέρεσαι Nami-san;
Nami: Δεν ξέρω πολλά για αυτόν. Μόνο ότι τον λένε Mifune.
Brook: Ω όχι! Mifune;
Zoro: Mifune; Ποιος είναι αυτός;
Brook: Ο Mifune είναι ένας θρυλικός Samurai. Κάποιοι τον αποκαλούν και Θεό του Σπαθιού. Δεν το πιστεύω! Θα έρθει τελικά κι αυτός για το One Piece. Επίσης..
Zoro: Αυτές οι πληροφορίες είναι αρκετές Brook. Πάω στοίχημα ότι θα έρθουν κι άλλοι ξιφομάχοι.

Image
Ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να ξεσκουριάσω τα katana μου.

Nami: Τότε ας το κάνουμε όλοι μαζί.
Zoro-Sanji-Brook: Εεεε;
Nami: Εννοώ μπορούμε εμείς οι 4 να αποκτήσουμε το One Piece. Mε το μυαλό μου και τις δυνάμεις σας μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε όλους.
Zoro: Εμένα δεν με νοιάζει. Κανονίστε ότι θέλετε.
Brook: Μα Nami-san....
Nami: (Ψιθυρίζει κρυφά στον Brook)
Image
Θα σου δείξω τα εσώρουχα μου.

Brook:
Image
Μάλιστα Nami-san. :kneel:

Νami: Ωραία αποφασίστηκε. Εμείς οι 4 θα αποκτήσουμε το ONE PIECE!

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Image

Αποβιβάζεται στο νησί. Όλα είναι ήσυχα μέχρι τώρα. Ο δροσερός αέρας, ο λαμπερός ήλιος.. Μα τι υπέροχη μέρα για να πιει κανείς το τσάι του. Όμως, άσχημες σκέψεις τριγυρίζουν το μυαλό του:
Αυτός ο Zuko! Δεν του φτάνει που έγινε Άρχοντας της φωτιάς θέλει κι το One Piece τώρα. Και δεν μπορεί να πάει μόνος του πρέπει να στείλει έμενα. Έναν γέρο και αδύναμο άνθρωπο.

Image

Τι τραβάω, εγώ ο Δράκος της Δύσης, Iroh;!

(Παρατηρεί τους αντιπάλους που πρόκειται να αντιμετωπίσει.)
Αυτός ο νέος.. Φοράει.... Μολύβι;;;;
Και τα χέρια του γράφουν D..E.. τι λέει δεν μπορώ να δω καλά."DEAL?" Ο Φερεντίνος είναι; Κάτσε μια στιγμή... Α..Τ..Η. DEATH! Δηλαδή θάνατος; Τι θάνατος; Ο δικός μου; και αυτό δίπλα του είναι...... Αρκούδα;;;
(αρχίζει να σταυροκοπιέται) Να φύγετε, να πάτε αλλού!
(κοιτάει τον υπόλοιπο κόσμο)
Ααα να και μια όμορφη νεαρά. Όμως, τα ροζ μαλλιά τι τα 'θελε; Αχ έχει ξεφύγει η νεολαία... Τι φωνές είναι αυτές; (γυρνάει προς την Nami-Sanji-Zoro-Brook-Sogeking)
Οοοοο... Μα τι όμορφη δεσποινίς. Φαίνεται κάποιος της έκλεψε τα ρούχα. Θα της προσφέρω εγώ το πανωφόρι μου. Αυτός με τα πράσινα μαλλιά πρέπει να είναι φίλος με εκείνη την κοπέλα με τα ροζ.
Ένας τραυματίας; Ο καημένος αιμορραγεί. Μπορεί να τους πάω λίγο τσάι αργότερα.
Τι είναι αυτό κλαδί; Ή μήπως... Holly Shit! τι μύτη είναι αυτή;
Κι αυτό τι είναι; Σκελετός;;;;

(Μην αντέχοντας την θέα γυρνάει το βλέμμα του αλλού)
Οοοο ένας κλόουν! Έχει κι παιδάκια εδώ;
Όχι πρέπει να επικεντρωθώ στον στόχο μου. Ας ρωτήσω κάποιον προς τα που μπορώ να κατευθυνθώ. Όχι αυτόν. Σίγουρα όχι αυτόν. Πως το κρατάει σπαθί; Άσε μη μας μπει τίποτα στο μάτι.
Αααα να ένας μοναχικός νέος. Αυτός μάλιστα. Ήσυχο παιδί. Με αυτόν μπορώ να πιω κι τσάι. Ας πάω να του μιλήσω. Λες να ξέρει και Pai Sho;-------------------------------------------------------------------------------------------------


Luffy: Ένα, δυο..Τεστ... Τεστ.. Τοστ.. Ουψ
Γκούχου, γκούχου.. Ακούγομαι;;;
Robin: Luffy νομίζω πως όλοι σε ακούν.
Luffy: Αα ωραία.
Γιοοοο. Είμαι ο Monkey D. Luffy, ο Βασιλιάς των Πειρατών. Σας καλωσορίζω στο νησί μου, Mikonoshu. Εδώ υπάρχει όσο κρέας θέλετε. Εεεε... αυτά. Ααα ναι.. Έχετε 2 μέρες να ξεκουραστείτε κι να φάτε όσο θέλετε. Σε 2 μέρες θα μου αποδείξει ο καθένας αν αξίζει πραγματικά το One Piece. Ελπίζω να γίνουμε καλοί φίλοι.

Σας παρουσιάζω την μία και μοναδική γυναίκα της ζώης μου, Boa Hancock η οποία θα σας λύσει όλες σας τις απορίες, θα σας ξεναγήσει στο μέρος και θα σας εκπληρώσει τις επιθυμίες σας. Εξαιρούνται βέβαια ο Sanji, o Brook και ο πορνόγερος που του βγήκαν τα μάτια μόλις την είδε.
Image
User avatar
Elean's Taro
Chopper
Posts: 12
Joined: 19/05/13, 20:19
Gender: Male
Location: elean's panties
Contact:

Re: Πέφτει η νύχτα στο New World!

Postby Elean's Taro » 07/06/13, 14:10

Boa Handjob

Image

Γεια σας ταπεινοί μου, υποτακτικοί. Ονομάζομαι Boa Hancock, αυτοκράτειρα των Πειρατών, Shichibukai, προστάτης του Νησιού Amazon Lilly, και η ΓΥΝΑΙΚΑ του Βασιλιά των Πειρατών! Από ότι βλέπω, μόνο εσείς οι 12 καταφέρατε να φτάσετε αρτιμελείς ως εδώ... Τι βλέπω... Και ο Law (chapapa); Εσείς κάποτε σώσατε τον άντρα μου από το θάνατο. Σας είμαι υπόχρεη! Όποτε θέλετε περάστε από την κατοικία μας να σας φιλέψουμε ελιές και ντομάτα. Το χαβιάρι που μας έστειλε ο Papagu έχει λήξει... Τι είναι αυτή η κόκκινη μυτούλα; Ο ΡΟΥΝΤΟΛΦ;;;; Ρε αγάπη μου, αυτή ήταν η έκπληξη; Α, ο Buggy ο Κλόουν είναι (epsilon)... :damn: Που χάθηκες ρε ψυχή;
Για να κλείσω, θαυμάζω το θάρρος και το κουράγιο σας για να φτάσετε μέχρι εδώ αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πιάνετε μια μπροστά στον Βασιλιά μου.

Image

Μπορείτε να γνωριστείτε μεταξύ σας...και να κάνετε φιλίες...
Ελπίζω να τα καταφέρετε...

Image
Image
User avatar
aimiliamy
Franky
Posts: 292
Joined: 20/01/12, 20:36

Re: Πέφτει η νύχτα στο New World!

Postby aimiliamy » 07/06/13, 17:05

nami
Image

για σε όλους και κυρίως σε όσους δεν με ξέρεται
είμαι η nami η πλοηγός του βασιλιά των πειρατών και το άτομο το όποιο κρατούσε τους θησαυρούς
έχω να πω δυο πράγματα πρώτων αγαπώ κύριος δυο πράγματα τα μανταρίνια και τα χρήματα
οποτε όποιον δω να κλέβει η να πειράζει τις μανταρινιές της bellemere είναι νεκρός
και δεύτερον μπορεί ο luffy να πίρε μια βιαστική απόφαση χάρις να το σκεφτεί :wanna mess: ( ως συνήθως )
και να μην των νοιάζει ο θησαυρός
έμενα ώμος με νοιάζει και θα φροντίσω ο θησαυρός να μείνει στο πλήρωμα (σε μένα )
έχει κάνεις κανένα πρόβλημα με αυτό :hit:
Image
Last edited by aimiliamy on 07/06/13, 18:18, edited 2 times in total.
User avatar
Mix4lis
Usopp
Posts: 70
Joined: 02/10/12, 14:46
Gender: Male
Contact:

Re: Πέφτει η νύχτα στο New World!

Postby Mix4lis » 07/06/13, 17:24

Kirito

Image

Τσα! Ονομάζομαι Kazuto. Kirigaya Kazuto, αλλά μπορείτε να με φωνάζεται Kirito. Θα πω λίγο σύντομα μερικά πράγματα για εμένα. Λατρεύω τα MMORPG!!! Μπορώ να πω πως είμαι εθισμένος... Αχχ τι θα κάνω;! Τέλος πάντων,πίσω στο θέμα μας. Έμαθα κάτι σχετικά με έναν θησαυρό. Αληθεύει; Ε; o_0 Απλά θέλω να σας προειδοποιήσω πως,ξέρω Kendo και δεν θα αφήσω κάποιον να μου τον πάρει! Αυτά τα ολίγα. Πάω στο SAO τώρα γιατί με περιμένουν κάτι σέξι-γκομενονεράιδες από το Αlfheim. Μέχρι τότε, keep calm and wait for me.
Image
Image
User avatar
VampGiousti
Sanji
Posts: 330
Joined: 15/04/13, 19:30
Gender: Female

Re: Πέφτει η νύχτα στο New World!

Postby VampGiousti » 07/06/13, 17:26

Gasai Yuno
Image
Γεια χαρά σε όλους! Ονομάζομαι Gasai Yuno αλλά μπορείτε να με λέτε Yuno. Είμαι μαθητευόμενη Γυμνασίου με υψηλούς βαθμούς και πρόκειται να σας τσακίσω όλους παίρνοντας και το One Piece! Α και ψιτ, γεροβασιλιά, έχε τα νώτα σου εσύ και η γυναίκα σου, θα με βλέπεις να τριγυρνάω τα βράδια γύρω απ' το βασίλειό σου με ένα μαχαίρι στο χέρι.... Ε, εσύ, γερο φουκαριάρη, Iroh δε σε λένε;; Πρόσεχε με ποια έχεις να τα κάνεις.....
Αυταααα από μένα....
Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα!

Spoiler: Show
Image
Last edited by VampGiousti on 08/06/13, 17:29, edited 2 times in total.
Image
Spoiler: Show
Image

Image
User avatar
Gedatsu P
Franky
Posts: 248
Joined: 15/02/12, 23:52
Location: Εδώ.
Contact:

Re: Πέφτει η νύχτα στο New World!

Postby Gedatsu P » 07/06/13, 17:32

Mifune

Image

Όι, εμένα δε μ'ενδιαφέρουν αυτά που λέτε εσείς οι υπόλοιποι...Η Angela μου ανέθεσε να της πάω το One Piece και θα κάνω οτιδήποτε για να τη δω χαρούμενη και ασφαλή! Απλά φύγετε απ'το δρόμο μου. :imthebest:
Last edited by Gedatsu P on 07/06/13, 19:27, edited 1 time in total.
User avatar
CaTDoG
Joker Team
Posts: 381
Joined: 15/11/11, 01:00
Gender: Male
Location: None...

Re: Πέφτει η νύχτα στο New World!

Postby CaTDoG » 07/06/13, 18:35

Sanji

Image

:nosebleed: Μαζεύτηκαν τόσες όμορφες κοπέλες στο νησί... Αυτή με τα ροζ μαλλιά... Mellorine, mellorine, mellorine. :haaapy: Ανυπομονώ να κερδίσουμε τους υπόλοιπους... (και Nami-swan να γίνεις δικιά μου).
Γιατί έπρεπε να συμμαχήσουμε με αυτόν τον άχρηστο ξιφομάχο και τον σκελετό; Εγώ το μόνο που θέλω είναι... (Να σε κάνω δικιά μου Nami-swannnn)

Spoiler: Show
Image
Image
User avatar
SANDOKANTHANOS
Luffy
Posts: 3001
Joined: 30/09/11, 00:00
Gender: Male

Re: Πέφτει η νύχτα στο New World!

Postby SANDOKANTHANOS » 07/06/13, 18:50

Iroh
Image

Γεια σας παιδιά.Δεν έχω καμία όρεξη να ψάξω για το One Piece απλά ο ανηψιός μου ανέθεσε να το κάνω.Τέλος πάντων καιρός να εξασκιθώ λίγο.Χαίρομαι που σας γνωρίζω.Με λένε Iroh και μου αρέσει πολύ το τσάι και το Pai Sho.Δε νομίζω να μένει τίποτα άλλο να πω για αυτό.Για αυτό θα κάτσω, θα χαλαρώσω και θα περιμένω να δω τι θα πουν και οι άλλοι.
Image

VampGiousti wrote:Ε, εσύ, γερο φουκαριάρη, Iroh δε σε λένε;; Πρόσεχε με ποια έχεις να τα κάνεις.....

Χαχαχα περίεργα γούστα που έχουν τα παιδιά στις μέρες μας.Τετοια συμπεριφορά είχε και ο αδερφός μου Ozai, ανόητος και αλαζόνας και κατέληξε στη φυλακή.Για αυτό πρόσεχε.
BECAUSE WITHOUT ME, IT WOULD BE JUST AWESO.
Image
User avatar
chapapa
Joker Team
Posts: 953
Joined: 13/12/11, 01:00
Gender: Female
Location: Ε...;! Που είμαι;

Re: Πέφτει η νύχτα στο New World!

Postby chapapa » 07/06/13, 22:34

Trafalgar Law

Image


Μόλις έφτασα κι εγώ!
Όπως πάντα Mugiwara-yo προκαλείς σύγχυση! Αδιόρθωτος μια ζωή! Και αναγκάζεις και το πλήρωμά σου να συμπεριφέρεται λάθος.
Τέλος πάντων...

Θα λειτουργήσω βάση σχεδίου, όπως πάντα, και θα πω τα εξής...
Οι ύποπτοι για μένα είναι η Nami, ο Usopp και η Gasai Yuno.
Γιατί το λέω αυτό; Γιατί πιστεύω ότι αυτοί οι τρεις θα σκεφτούν κάτι υποχθόνιο και κακό για να πάρουν το One Piece.
Τους δυο τους γνωρίζω από την συνεργασία μας ενώ η τρίτη μου φαίνεται αιμοβόρα...
Οπότε θα έχω την προσοχή μου!

Όσο για τον θησαυρό μπορώ να πω από τώρα ποιος θα το κατακτήσει...
Spoiler: Show
ΕΓΩ!!!
Image :what to do:
Image
Ξεκίνησαν οι εγγραφές!!!
www.myanimelist.net

Return to “Διάφορα Παιχνίδια”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests