Da Black Hole
Re: Da Black Hole
δεμν θυμαμαι αν εχω ξαναρωτησει αλλα που εχε μαγαζια για να τυπωσω μπλουζα στην θεσσαλονικη?αξιζει να το κανω ή η σταμπα θα φυγει και θα ξεθωριασει?? πειτε και τιμες.Ευχαριστω
plankton wrote:δεμν θυμαμαι αν εχω ξαναρωτησει αλλα που εχε μαγαζια για να τυπωσω μπλουζα στην θεσσαλονικη?αξιζει να το κανω ή η σταμπα θα φυγει και θα ξεθωριασει?? πειτε και τιμες.Ευχαριστω
μετά από λίγο καιρό βγαίνει η στάμπα, εγώ είχα κάτι γράμματα πάνω σε μια μπλούζα και με είχαν χρεώσει 5 ή 10 ευρώ (δεν θυμάμαι καλά την τιμή) στην πολίχνη της θεσσαλονίκης, άλλα αυτό ήταν πριν μερικά χρόνια.
- Yahazugiri7
Ichigo wrote:plankton wrote:δεμν θυμαμαι αν εχω ξαναρωτησει αλλα που εχε μαγαζια για να τυπωσω μπλουζα στην θεσσαλονικη?αξιζει να το κανω ή η σταμπα θα φυγει και θα ξεθωριασει?? πειτε και τιμες.Ευχαριστω
μετά από λίγο καιρό βγαίνει η στάμπα, εγώ είχα κάτι γράμματα πάνω σε μια μπλούζα και με είχαν χρεώσει 5 ή 10 ευρώ (δεν θυμάμαι καλά την τιμή) στην πολίχνη της θεσσαλονίκης, άλλα αυτό ήταν πριν μερικά χρόνια.
Αν πας σε καλό μαγαζί εγω ξέρω πως η στάμπα δεν φευγει.Το λεω γτ ψάχνω και εγω να κανω μια μπλουζα και αυτο εχω ακουσει.Βέβαια κοστιζει καπου 15 ευρω
15-20 ευρώ και η στάμπα δε φεύγει (αρκεί να ακολουθούνται και οι οδηγίες πλυσίματος). Είχα κάνει μια μπλούζα πριν 3 χρόνια και είναι ακόμα μια χαρά.
Μια φορά κι έναν καιρό, το Κορίτσι από την Κίνα...
- Yahazugiri7
Epsilon wrote:15-20 ευρώ και η στάμπα δε φεύγει (αρκεί να ακολουθούνται και οι οδηγίες πλυσίματος). Είχα κάνει μια μπλούζα πριν 3 χρόνια και είναι ακόμα μια χαρά.
Eγω εχω μια μπλουζα με σταμπα(απο αυτες που μας δίνανε στο γυμνασιο) και μετα απο τοσα χρονια,πριν μια εβδομαδα αρχισε να φευγει

- henry17
- Location: The finish line is just the beginning of a whole new race
Yahazugiri7 wrote:Epsilon wrote:15-20 ευρώ και η στάμπα δε φεύγει (αρκεί να ακολουθούνται και οι οδηγίες πλυσίματος). Είχα κάνει μια μπλούζα πριν 3 χρόνια και είναι ακόμα μια χαρά.
Eγω εχω μια μπλουζα με σταμπα(απο αυτες που μας δίνανε στο γυμνασιο) και μετα απο τοσα χρονια,πριν μια εβδομαδα αρχισε να φευγει
πριν καμιά βδομάδα αποφοίτησες τότε;!!

- Yahazugiri7
henry17 wrote:Yahazugiri7 wrote:Epsilon wrote:15-20 ευρώ και η στάμπα δε φεύγει (αρκεί να ακολουθούνται και οι οδηγίες πλυσίματος). Είχα κάνει μια μπλούζα πριν 3 χρόνια και είναι ακόμα μια χαρά.
πριν καμιά βδομάδα αποφοίτησες τότε;!!
![]()
Οχι ρε xD Πριν 5 χρονια καπου
Παιδια εχω δυο ερωτήσεις
1. Εχετε καμια ρομαντικια ταινια ανιμε μπας και καταλαβω τι σκέφτονται οι γυνεκες
2. Που είναι ο Sogeking ???
1. Εχετε καμια ρομαντικια ταινια ανιμε μπας και καταλαβω τι σκέφτονται οι γυνεκες

kristi wrote:Παιδια εχω δυο ερωτήσεις
1. Εχετε καμια ρομαντικια ταινια ανιμε μπας και καταλαβω τι σκέφτονται οι γυνεκες![]()
1. Καλύτερες είναι το Ημερολόγιο (The Notebook) και το Υστερόγραφο Σ'αγαπώ (P.S. I love you). Αυτή τη στιγμή δε μου έρχονται άλλες
Σημείωση: με καμία από τις δύο δε θα καταλάβεις τι σκέφτονται οι γυναίκες, αλλά αν έχεις συγκεκριμένο θέμα μοιράσου το με την παρέα!
2. Ο Sogeking κάνει... διακοπές επ'αόριστον ας πούμε...

Αν πεθάνω πριν το τέλος του One Piece, ας έρθει κάποιος στον τάφο μου να μου πει τι έγινε...
1. Ζητησα ανιμε ταινιες (τις εχω δει αυτές που ειπες) ... εχω κατι προβληματάκια αλλα τα κατεφερνω και μονος μου
2. Τι εννοεις επ'αοριστον...τι του κανατε?
2. Τι εννοεις επ'αοριστον...τι του κανατε?