Σχολιασμός παλαιότερων επεισοδίων
Re: Σχολιασμός παλαιότερων επεισοδίων
Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει, εκείνα τα filler επεισόδια ανά τους καιρούς που ήταν ο Luffy σερίφης κλπ που είχαν κατά περιστάσεις, τι σχέση είχαν με το One Piece, ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί δεν τα κάνανε χώρια τελείως OVA για παράδειγμα. Αν θέλανε να κυλήσει το manga μπορούσαν να φτιάξουν άλλα filler σχετικά με τη σειρά και την ιστορία. Αυτά υπήρχαν και στο manga ή ήταν γενικά άσχετα fillers?
- SANDOKANTHANOS
Άσχετα fillers. :p
Last edited by SANDOKANTHANOS on 20/02/14, 17:28, edited 1 time in total.
BECAUSE WITHOUT ME, IT WOULD BE JUST AWESO.

Ποιoς ο λόγος ύπαρξης τους μέσα στη σειρά; Όποιον και να έχω ρωτήσει είδε πόσα είναι και ποια και τα απέφυγε, λίγοι τα είδαν. Ενώ αν ήταν ξεχωριστά ίσως να δημιουργούσαν παραπάνω αίσθηση. Φαντάζομαι νεύρα που θα είχαν οι τότε θεατές του anime που θέλανε να δούνε τη σειρά και βλέπανε το Luffy cowboy!!! Σκέτο trolling!!!
- SANDOKANTHANOS
Τώρα την είδα την απάντησή σου.Εγώ τα είδα.Εκνευρίστηκα όταν είδα πως η συνέχεια του Enies Lobby και του Sabaody ήταν αυτά τα επεισόδια αλλά τα είδα.Άσχετα ήταν, για να παιρνάς την ώρα σου.Όμως πιστεύω πως αυτά του Enies Lobby ήταν καλύτερα από αυτά του Sabaody.
Και δεν ήταν cowbow, shogun ήταν. :p
Έχω και εγώ μια ερώτηση που δεν κατάλαβα όταν είδα τα επεισόδια και την προσπέρασα όμως τώρα την ξαναθυμήθηκα.Πως άνοιξε η πύλη για τη Marineford;
Και δεν ήταν cowbow, shogun ήταν. :p
Έχω και εγώ μια ερώτηση που δεν κατάλαβα όταν είδα τα επεισόδια και την προσπέρασα όμως τώρα την ξαναθυμήθηκα.Πως άνοιξε η πύλη για τη Marineford;
- Spoiler: Show

Αν ξαναδείς τα επεισόδια, θα δεις ότι σε κάποιο σημείο στο Marineford λέει ότι ο Lafitte υπνώτισε έναν απ' τους ναύτες (νομίζω δηλαδή) για να ανοίξει την πύλη, έτσι ώστε να περάσει ο BB. Και έτσι πέρασαν και οι δικοί μας. Κοντά στο βασιλικό ποτίστηκε και η γλάστρα.
Μια φορά κι έναν καιρό, το Κορίτσι από την Κίνα...
- SANDOKANTHANOS
Epsilon wrote:Αν ξαναδείς τα επεισόδια, θα δεις ότι σε κάποιο σημείο στο Marineford λέει ότι ο Lafitte υπνώτισε έναν απ' τους ναύτες (νομίζω δηλαδή) για να ανοίξει την πύλη, έτσι ώστε να περάσει ο BB. Και έτσι πέρασαν και οι δικοί μας. Κοντά στο βασιλικό ποτίστηκε και η γλάστρα.

[spoiler]Αν θυμαμαι καλα, αναφερεται στα επεισοδια που εχει εισβαλλει στη Marineford ο BB και συγκεκριμενα, εξηγειται τη στιγμη που απαντα στο ερωτημα του Sengokou ο BB, πως καταφεραν να μπουν. Τωρα για το manga δεν εχω ιδεα που το λεει! [spoiler]
Last edited by Sanji-kun on 04/03/14, 16:01, edited 1 time in total.
Δεν θυμάμαι επεισόδιο, αλλά νομίζω πριν πεθάνει ο Whitebeard. Το λέει στον Sengoku ο BB ή ο ίδιος ο Laffitte σε κάποια φάση. Δες απ' την εμφάνιση του BB και μετά.
Μια φορά κι έναν καιρό, το Κορίτσι από την Κίνα...
- SANDOKANTHANOS

Νομίζω ότι και οι σύμμαχοι του Shirohige ωφελήθηκαν από τη κίνηση του ΒΒ.
-- 06 Μαρ 2014, 6:11 pm --
Όσον αφορά τον Buggy στην ερώτηση
Εγώ τον Buggy σαν καρικατουρίστικη φιγούρα τον συμπαθώ πολύ, έχει γέλιο και πλάκα, συν ότι μου αρέσει πολύ η εμφάνιση του. Ξέρω ότι και ο Oda σε συνέντευξη που έχει δώσει, έχει πει ότι αν θα ήθελε να βρίσκεται σε κάποιο άλλο πλήρωμα πέρα του Luffy θα προτιμούσε του Buggy γιατί κάνουν πολλά γλέντια και λοιπά. Ωστόσο, αν είναι να τον κρίνω σαν δυνατό πειρατή, εε τι να κάνουμε, στο κομμάτι που βρισκόμαστε, στο Nέο Κόσμο, δεν πιάνει μία. Σε άλλες θάλασσες μπορεί... , πιο πολύ ο Buggy είναι αυτό που δεν μπορεί να είναι ο Usopp, δηλαδή "Captain Usopp" (O παραλληλισμός Usopp και Buggy έχει να κάνει με το ότι είναι και οι δύο χέστες. Μπορεί όχι το ίδιο, αλλά στη Μεγάλη Μάχη το χέσιμο που θα έτρωγε ο Usopp το αντικατέστησε πλήρως ο Buggy!) !
-- 06 Μαρ 2014, 6:11 pm --
Όσον αφορά τον Buggy στην ερώτηση
, είμαι στο 618. Στην απάντηση του Θάνουσε ποιο σημείο του one piece είσαι μην σου κάνω σπόιλ
, έχω να πω, ότιSPOILER: HIDE
"Συμμάχησε" με το Luffy και έκαναν τη μεγαλύτερη απόδραση που έγινε στο Impel Down(όχι ότι έγινε και καμιά άλλη-εκτός του Shiki), έχει στο πλήρωμά του αρκετούς επικίνδυνους πειρατές, ήταν στο πλήρωμα του Βασιλιά των Πειρατών και είναι αδερφικός "φίλος" με τον Shanks.
- Spoiler: Show
Εγώ τον Buggy σαν καρικατουρίστικη φιγούρα τον συμπαθώ πολύ, έχει γέλιο και πλάκα, συν ότι μου αρέσει πολύ η εμφάνιση του. Ξέρω ότι και ο Oda σε συνέντευξη που έχει δώσει, έχει πει ότι αν θα ήθελε να βρίσκεται σε κάποιο άλλο πλήρωμα πέρα του Luffy θα προτιμούσε του Buggy γιατί κάνουν πολλά γλέντια και λοιπά. Ωστόσο, αν είναι να τον κρίνω σαν δυνατό πειρατή, εε τι να κάνουμε, στο κομμάτι που βρισκόμαστε, στο Nέο Κόσμο, δεν πιάνει μία. Σε άλλες θάλασσες μπορεί... , πιο πολύ ο Buggy είναι αυτό που δεν μπορεί να είναι ο Usopp, δηλαδή "Captain Usopp" (O παραλληλισμός Usopp και Buggy έχει να κάνει με το ότι είναι και οι δύο χέστες. Μπορεί όχι το ίδιο, αλλά στη Μεγάλη Μάχη το χέσιμο που θα έτρωγε ο Usopp το αντικατέστησε πλήρως ο Buggy!) !
Last edited by Sanji-kun on 12/10/14, 18:20, edited 3 times in total.
Return to “Σχολιασμός Επεισοδίου”