Επεισόδιο 663 - O Luffy ξαφνιάζεται! Ο κληρονόμος του Ace!
Επεισόδιο 663 - O Luffy ξαφνιάζεται! Ο κληρονόμος του Ace!
Το επεισόδιο μπορείτε να το κατεβάσετε με ελληνικούς υπότιτλους από: www.sickfansubs.com

- DonquixoteDoflamingo
Re: Επεισόδιο 663 - O Luffy ξαφνιάζεται! Ο κληρονόμος του Ace!
το ήξερα, το είχα διαβάσει στο manga αλλά άλλο να το βλέπεις στο anime...
ανατρίχιασα και είχα ένα χαμόγελο μέχρι το ταβάνι...
γενικά το τωρινό arc είναι από τα καλύτερα μέχρι τώρα και δεν έχει καν τελειώσει

γενικά το τωρινό arc είναι από τα καλύτερα μέχρι τώρα και δεν έχει καν τελειώσει

DonquixoteDoflamingo wrote:το ήξερα, το είχα διαβάσει στο manga αλλά άλλο να το βλέπεις στο anime...ανατρίχιασα και είχα ένα χαμόγελο μέχρι το ταβάνι...
![]()
![]()

Εχω την αισθηση οτι αυτο το αρκ θα ακολουθειται απο συνεχομενα επομενα αρκ και δεν ειναι καν στη μεση! Ενστικτωδως το λεω! Επισης, εχω απορια τι εννοουσε ο Λουφυ, οταν ελεγε, οτι ελεγε, οτι νομιζε οτι ΤΟΤΕ πεθανε;;;
-- 29 Σεπ 2014, 10:25 am --
Οτι συμμετειχε και καλα στη μεγαλη μαχη ο Sabo και πεθανε, ή αναφερεται σε καοιο αλλο γεγονος!
Οτι συμμετειχε και καλα στη μεγαλη μαχη ο Sabo και πεθανε, ή αναφερεται σε καοιο αλλο γεγονος!
Sanji-kun wrote:Εχω την αισθηση οτι αυτο το αρκ θα ακολουθειται απο συνεχομενα επομενα αρκ και δεν ειναι καν στη μεση! Ενστικτωδως το λεω!
Τι εννοείς εδώ Sanji-kun;;;; Δεν κατάλαβα!
Sanji-kun wrote: Επισης, εχω απορια τι εννοουσε ο Λουφυ, οταν ελεγε, οτι ελεγε, οτι νομιζε οτι ΤΟΤΕ πεθανε;;;
Ο Luffy με το "τότε" εννοούσε όταν ο Sabo πυροβολήθηκε από τον Teriubito και διαλύθηκε η βάρκα του, τότε όλοι νόμιζαν πως ο Sabo πέθανε!

- DonquixoteDoflamingo
Sanji-kun wrote:Επισης, εχω απορια τι εννοουσε ο Λουφυ, οταν ελεγε, οτι ελεγε, οτι νομιζε οτι ΤΟΤΕ πεθανε;;;
Episode: 502-503 (όπως λέει στη περιγραφή του βίντεο)
https://www.youtube.com/watch?v=BiFOvnqltYw

Return to “Σχολιασμός Επεισοδίου”