One Piece Βραχιόλια
- SANDOKANTHANOS
Re: One Piece Βραχιόλια
Εγώ δεν λέω άχρηστο κανέναν που πήρε σημαντικό ρόλο έστω και σε ένα Arc, διότι ο Oda έχει δείξει πως τέτοιους χαρακτήρες αν θέλει τους κάνει πιο δυνατούς, τους βάζει πιο μετά σαν σημαντικούς χαρακτήρες ή και τα δύο(Buggy, Helmeppo, Hatchan).Τώρα όσον αφορά τα βραχιόλια ή είναι απλά είναι το μόνο σχέδιο που ξέρει για να κάνει βραχιόλια και το χρησιμοποιεί σε κάθε χαρακτήρα ή όντως σημαίνει κάτι.Εγώ υποστηρίζω το δεύτερο.Αν και δεν θα βγάλω σύντομα συμπεράσματα.
BECAUSE WITHOUT ME, IT WOULD BE JUST AWESO.

Τι σημαντικό ρόλο πήρε ο Blueno; Ήταν ο πρώτος που τις έφαγε στο Ennies Lobby. Αυτοί που αναφέρεις χρησιμοποιούνται κυρίως ως comic relief, τι το κωμικό είχε ο Blueno;
Ψηφίζω κι εγώ Allou Fun Park!
Ψηφίζω κι εγώ Allou Fun Park!
Μια φορά κι έναν καιρό, το Κορίτσι από την Κίνα...
ναι συν το ότι ο Blueno τις έφαγε πιο εύκολα απ' όλους τους άλλους. και εγώ allou ψηφίζω, αν και θα με εξέπληττε πολύ αν είναι κάτι τελικά.
Εγω συμφωνω με το Θανο στο οτι δεν υποτιμω τον Blueno, o Sanji τουλουμι εγινε απο τον Blueno, o Luffy τον νικησε! Τωρα για το βραχιολι δε νομιζω και εγω πως σημαινει κατι.
τουλούμι δεν το λες, απλά έφαγε μερικές όπως βέβαια και ο Blueno, για μένα είναι απ' τους λίγο ασήμαντους χαρακτήρες, και δεν νομίζω ότι θα τον ξαναδούμε.
- SANDOKANTHANOS
Πιστεύω πως όλοι οι τέως CP9 θα ξαναεμφανιστούν, ειδικά ο Lucci.Έτσι βρίσκω έναν λόγο να εμφανιστεί και ο Blueno.Ποτέ δεν υποτίμησα χαρακτήρα στο One Piece λέγοντας πως αυτό ήταν έπαιξε στο Arc του, τέλος.Ελάχιστους χαρακτήρες που είδαμε στο παρελθόν δεν τους έχουμε δει στο μέλλον.Χαρακτήρες που περιμένω να φανούν σε κάποιο cover story.
Τέλος πάντων, όσο για τα βραχιολάκια.Δεν παίζει να είναι απλά μια κοινή σχεδίαση βραχιολιών από τον Oda.
Τέλος πάντων, όσο για τα βραχιολάκια.Δεν παίζει να είναι απλά μια κοινή σχεδίαση βραχιολιών από τον Oda.
BECAUSE WITHOUT ME, IT WOULD BE JUST AWESO.

"Τέλος πάντων, όσο για τα βραχιολάκια. Δεν παίζει να είναι απλά μια κοινή σχεδίαση βραχιολιών από τον Oda." μακάρι να έχεις δίκιο, αν και δεν το πολύ πιστεύω, απλά είναι περίεργο να τα έκανε χωρίς λόγο.
όσο τον Blueno δεν νομίζω, όπως και τους υπόλοιπους cp9, (εκτός το Lucci) δεν νομίζω να τους ξαναδούμε.
όσο τον Blueno δεν νομίζω, όπως και τους υπόλοιπους cp9, (εκτός το Lucci) δεν νομίζω να τους ξαναδούμε.
Για τους Cp9, συμφωνώ και εγώ, (ενδεχομένως τον Lucci) ότι θα τους ξαναδούμε.
- Spoiler: Show
Return to “Γενικές Συζητήσεις”