- Spoiler: Show
774 - Leo,the Tontatta Troop Leader
- Yahazugiri7
Re: 774 - Leo,the Tontatta Troop Leader
Αν εφτιαχνε και τα χαμένα ακρα τοτε θα μπορουσε να κανει καλα τον kyros ή τον Law.Ελπιζω να μην ειναι σαν τον dende
- SANDOKANTHANOS
Μα πληγές θεραπεύει. Ο ακρωτηριασμός δεν θεωρείται πληγή...
BECAUSE WITHOUT ME, IT WOULD BE JUST AWESO.

- Yahazugiri7
SANDOKANTHANOS wrote:Μα πληγές θεραπεύει. Ο ακρωτηριασμός δεν θεωρείται πληγή...
Θελω να θεραπεύει κοσμο και απο ακρωτηριασμους

Παντως εκει που ηταν να επαναφέρει τους ηττημένους εκπροσώπους της οικογενειας donquixote σκαλωσα λιγο...θα μας επερνε πολυ καιρο ακομα.Το αρκ δεν θα τελειωνε ποτε
- SANDOKANTHANOS
Και εγώ, λέω ποιος θα τους ρίξει τώρα;
Kyros δεν βλέπω να γίνεται καλά. Για Law προβλέπω μόλις τελειώσει η μάχη να πάρει το σαπισμένο πλέον χέρι(αφού τον έχει κάνει καλά) να το κολλήσει με το Φρούτο του στο σώμα του και να το θεραπεύσει η Mansherry.
Kyros δεν βλέπω να γίνεται καλά. Για Law προβλέπω μόλις τελειώσει η μάχη να πάρει το σαπισμένο πλέον χέρι(αφού τον έχει κάνει καλά) να το κολλήσει με το Φρούτο του στο σώμα του και να το θεραπεύσει η Mansherry.
BECAUSE WITHOUT ME, IT WOULD BE JUST AWESO.

- Yahazugiri7
SANDOKANTHANOS wrote:Και εγώ, λέω ποιος θα τους ρίξει τώρα;
Κατι πρεπει να γινει με τον Kyros,με ενα ποδι ειναι καπως περιεργο

- DonquixoteDoflamingo
το γεγονός ότι είδαμε τον leo να ράβει τους executives μεταξύ τους δεν λέει τίποτα ε; μόνο εγώ σκέφτηκα ότι όντως ίσως ράψει το χέρι του law? (ξέρω το είχατε αναφέρει και πιο παλιά αλλά μου φάνηκε πιο λογικό τώρα μιας και τον είδαμε να το κάνει) και κάπως έτσι μαζί με το heal-heal να βοηθάνε οι tontata όλοι μαζί τον law σαν "ευχαριστώ"
ΥΓ. και γω σκάλωσα άσχημα όταν πήγε να κάνει καλά τους αναίσθητους γιατί θα συνεχιζόταν το arc για πάαααντααα...
ΥΓ. και γω σκάλωσα άσχημα όταν πήγε να κάνει καλά τους αναίσθητους γιατί θα συνεχιζόταν το arc για πάαααντααα...

O Law με τη δυναμη του δικου του φρουτου θα "θεραπευσει" το χερι του,
τωρα αν η Mansherry μπορει να θεραπευει ακρωτηριασμους ας παει μια βολτα κι απο τον Shanks :p
τωρα αν η Mansherry μπορει να θεραπευει ακρωτηριασμους ας παει μια βολτα κι απο τον Shanks :p
- iNeXoRaBlE
TasosZ wrote:O Law με τη δυναμη του δικου του φρουτου θα "θεραπευσει" το χερι του,
Hahahahah ακριβώς η σκέψη μου... Βασικά ο Kyros είναι το άλλο μισό του Shanks

Madao The One And only...

Return to “Σχολιασμός Chapter”