- Spoiler: Show
Chapter 703 - Waiting Room
- iNeXoRaBlE
Re: Chapter 703 - Waiting Room
Θα μπορούσα να πω καλύτερα "This is Lucy" το chapter είχε τα πάντα, Sanji να τον εκμεταλλεύεται μια γυναίκα και αυτός να μην χάνει την ευκαιρία να πάρει μάτι...Ο Lucy του λες δεν του λες το ίδιο και το αυτό....Πραγματικά την επόμενη εβδομάδα περιμένω να διαβάσω το επόμενο
- Spoiler: Show
Madao The One And only...

το περιμενα λιγο καλητερο !! πολυ ήρεμη ηταν η αντιδραση του luffy για το φρουτο του αδελφου του !!
κατάλαβα καλα ?? εκανε προταση στον franky να φαει αυτος το φρουτο ???

κατάλαβα καλα ?? εκανε προταση στον franky να φαει αυτος το φρουτο ???

- iNeXoRaBlE
Αναμενόμενη αντίδραση....Και ναι...Το πρότεινε στον Franky αλλα να το κάνει τι?? Δεν πάει να γίνει ποιο Supeeer :P
Madao The One And only...

Πολύ ωραίο chapter! Ο Sanji για άλλη μια φορά θεός όπως πάντα!
Η αντίδραση του Luffy ήταν η αναμενόμενη, και μπήκε στο Colloseum! Αρχίζει!
"Nice to meet ya"
Προσωπικά δεν θέλω να το φάει κανείς το φρούτο. Γιατί να το φάει ο Franky ή ο Sanji? Μιλάμε για το φρούτο του αδερφού του. Εγώ δεν θέλω να το φάει κανείς, θέλω να μείνει έτσι! Σαν ενθύμιο στον Luccy... εεε Lucy ήθελα να πώ :P

Η αντίδραση του Luffy ήταν η αναμενόμενη, και μπήκε στο Colloseum! Αρχίζει!
"Nice to meet ya"

Προσωπικά δεν θέλω να το φάει κανείς το φρούτο. Γιατί να το φάει ο Franky ή ο Sanji? Μιλάμε για το φρούτο του αδερφού του. Εγώ δεν θέλω να το φάει κανείς, θέλω να μείνει έτσι! Σαν ενθύμιο στον Luccy... εεε Lucy ήθελα να πώ :P

- henry17
- Location: The finish line is just the beginning of a whole new race
Ωραίο κεφάλαιο!!
Ασχοληθήκαμε όλοι με το κολοσσαίο και τον Lucy!! και κανείς δεν είπε τίποτα για το ότι ο sanji πάει για να σκοτώσει κάποιον σε μια άλλη πόλη. Ίσως να είναι κάποιος από τους 4 θρόνους της τράπουλας!
Ασχοληθήκαμε όλοι με το κολοσσαίο και τον Lucy!! και κανείς δεν είπε τίποτα για το ότι ο sanji πάει για να σκοτώσει κάποιον σε μια άλλη πόλη. Ίσως να είναι κάποιος από τους 4 θρόνους της τράπουλας!

Ο Sanji πάει να σκοτώσει κάποιον σε μια άλλη πόλη!! Ίσως και να είναι κάποιος από τους 4 θρόνους της τράπουλας παιδιά!!
Σοβαρά τώρα, του την έπεσε άγρια του Sanji η κοπελιά. Αναρωτιέμαι πώς θα ξεμπλέξει, γιατί τον βλέπω μαχαιρωμένο πισώπλατα σε κανένα χαντάκι σύντομα.
Όσο για το φρούτο, δεν πιστεύω να το φάει κανείς απ' το πλήρωμα. Ή μήπως θα το φάει;
Μπήκε και ο Franky στο τουρνουά μαζί με τον Lucy ή όχι;
Το χαζό παιχνίδι-μπάτσος τι ρόλο βαράει; Πραγματικά, σε κάθε νέο νησί που πάνε, το προηγούμενο νησί φαντάζει πολύ νορμάλ ξαφνικά.

Σοβαρά τώρα, του την έπεσε άγρια του Sanji η κοπελιά. Αναρωτιέμαι πώς θα ξεμπλέξει, γιατί τον βλέπω μαχαιρωμένο πισώπλατα σε κανένα χαντάκι σύντομα.

Όσο για το φρούτο, δεν πιστεύω να το φάει κανείς απ' το πλήρωμα. Ή μήπως θα το φάει;

Μπήκε και ο Franky στο τουρνουά μαζί με τον Lucy ή όχι;
Το χαζό παιχνίδι-μπάτσος τι ρόλο βαράει; Πραγματικά, σε κάθε νέο νησί που πάνε, το προηγούμενο νησί φαντάζει πολύ νορμάλ ξαφνικά.
Μια φορά κι έναν καιρό, το Κορίτσι από την Κίνα...
Και αν όντως η Violet έχει βάλει στο μάτι κάποιον από την βασιλική οικογένεια ( γιατί οι 4 που κάθονται στους θρόνους, ανήκουν στην βασιλική οικογένεια του DD. Έτσι δεν μας έδωσε να καταλάβουμε? ),λέτε να μην ξέρουν εκείνοι πώς συμπεριφέρονται οι γυναίκες στο νησί? Αν όντως έχει προηγούμενα η Violet με κάποιον από αυτούς, εκείνοι σίγουρα θα περιμένουν τέτοια αντίδραση :P

Εμένα πάντως η Violet μου θύμισε την Baby 5. Ίδιες είναι. Λέτε να είναι η Baby 4 αυτή;

Μια φορά κι έναν καιρό, το Κορίτσι από την Κίνα...
Return to “Σχολιασμός Chapter”